Top

Algemene voorwaarden

Verkoper:

Histoire d’Annaëlle (verkoper) is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) onder het nummer 0740.752.772 Het BTW nummer is BE 0740.752.772.

Histoire d’Annaëlle is gevestigd te Komenstraat 65E, 8953 Wijtschate.

Bestellen en betalen:

De prijzen van de artikelen worden weergegeven op onze website, wij behouden ons het recht om prijzen aan te passen. Alle prijzen zijn in euro en inclusief 21 % BTW maar omvatten niet de verzendingskosten, deze worden weergegeven bij het plaatsen van uw bestelling. Deze verzendingkosten zijn afhankelijk van de gewenste verzendingsmethode. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven.

Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de aktie die op het moment van bestelling worden vermeld. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

Uw bestelling kunt u heel gemakkelijk en veilig afrekenen via het betaalsysteem Mollie. Uw bestelling kan betaald worden per bankoverschrijving, kredietkaart of bancontact.

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen Histoire d’Annaëlle en de meerderjarige opdrachtgever (de koper) op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt.

Het elektronisch bewijs (orderbevestiging vb email, enz…) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties. De klant dient eventuele onjuistheden in het elektronisch bewijs/factuur onmiddellijk aan Histoire d’Annaëlle te melden, zodat het bedrag gecorrigeerd kan worden. Eventuele onjuistheden in het electronisch bewijs (vb email, enz…) ontziet de klant niet van enige betalingsverplichtingen of andere verplichtingen neergelegd in deze voorwaarden.

Door een bestelling bij Histoire d’Annaëlle te plaatsen geef je te kennen akkoord te gaan met de algemene verkoops-, leverings-, en betalingsvoorwaarden.

Levering:

Histoire d’Annaëlle tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren.

De koper bezorgt aan Histoire d’Annaëlle het leveringsadres, indien dit adres foutief blijk te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Verzendingskosten:

Wij behouden ons het recht voor, om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging.

Prijs verzending: Bij ophalen te Komenstraat 65 E 8953 Wijtschate : 0 euro. Verzenden naar adres: 5,95 euro. Verzenden naar Bpost postautomaat/postkantoor of postpunt: 4,5 euro.

Bestellingen vanaf 65 euro worden GRATIS verzonden.

Klachten en ruilen/retourneren van aangekochte artikelen.

Indien je niet tevreden bent over je aankoop dan bieden we jou de mogelijkheid ons het artikel binnen een termijn van 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling terug te bezorgen. U dient ons hiervan altijd via email  info@histoiredannaelle.be op de hoogte te brengen. Het artikel dient binnen een termijn van 10 werkdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in de originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen: Histoire d’Annaëlle, Komenstraat 65E, 8953 Wijtschate. De verzendingskosten met betrekkng tot de terugzending en het risico van de terugzending van het artikel worden gedragen door de koper.

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals hier boven beschreven, worden binnen een termijn van 14 werkdagen door ons terugbetaald. Verzendingskosten, door ons of door jou gemaakt, worden niet terugbetaald, je ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendingskosten.Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Histoire d’Annaëlle, dan nemen wij de kosten voor vezending op ons.

Wj behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan door Histoire d’Annaëlle of leverancier van het artikel.

Alle foto’s, afbeeldingen en omschrijvingen van goederen zijn louter informatief. Aangezien de kleuren die u ziet afhankelijk zijn van uw beeldscherm, kunnen we niet garanderen dat de kleuren zoals weergegeven op uw beeldscherm een nauwkeurig beeld geven van de kleuren van de artikelen bij levering. Omruiling op basis van dergelijke kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.

Indien er zich typefouten voordoen berust dit op een menselijke, onvrijwilllige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Indien je een klacht hebt, stuur ons gerust een email (info@histoiredannaelle.be) Iedere klacht wordt serieus behandeld.

Verzakingsrecht:

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop (wettelijke bepalingen in verband met verkoop op afstand, opgenomen in de Wet van 6 april 2010), zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op levering. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de artikelen op eigen risico en kosten terugsturen naar Histoire d’Annaëlle, Komenstraat 65E, 8953 Wijtschate.

Privacy:

Bestellen bij Histoire d’Annaëlle vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Histoire d’Annaëlle gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, beheer van bestellingen , leveringen, opvolgen van betalingen en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Als klant heb je steeds het recht op inzage van je gegevens.

Eigendomsrecht:

Histoire d’Annaëlle blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de verkoopprijs volledig voldaan is.

Er wordt pas overgegaan tot levering als het volledige bedrag van een orderbevestiging voldaan is.

Scheidbaarheid:

Indien een artikel van deze voorwaarden wordt nietig verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten.

Toepasselijk recht:

Op alle overeenkomsten tussen Histoire d’Annaëlle en opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing. De rechtbanken van Ieper zijn exclusief bevoegd.